Select Page

Naam: Lianne Blacquière

Geboortedatum: 15-06-1994

Omschrijf jezelf in 3 woorden: passievol, grappig, liefdevol

Wat is je grootste passie: anderen ondersteunen in hun heling reis, avonturen beleven en reizen!

Favoriete quote geluk is als een tuin, je moet het water geven, het onkruid wieden en je aandacht & liefde tonen - uit mijn eigen boek.

Wat betekent YAIRA voor jou?

Hmmm, het eerste woord wat bij mij naar boven komt is zelfliefde en embodiment. Het omarmen van je lichaam- en van intimiteit. Je mooi voelen in en met je lichaam en dit compleet belichamen.

Wanneer voel je je stralend? En op welk moment in je leven straalde je het meest?

Als ik voor mezelf zorg. De tijd neem om uitgebreid te douchen, mijn lichaam te verzorgen en lekker te laten ruiken. En het meest stralend voel ik mij als ik compleet verbonden ben met mezelf en mijn lichaam.

Toen ik besloot mezelf en mijn lichaam niet meer te verbergen, en alles in en van mezelf ruimte in te laten nemen.

Wat doe je als je je minder stralend voelt?

Heel lief voor mezelf en mijn lichaam zijn, rusten, lange douches nemen en voornamelijk het omarmen. Het is menselijk, en we hoeven er niks aan te veranderen.

Wat betekent zelfliefde voor jou?

Het fundament waar we op zijn gebouwd als mens is liefde. Dus het is mijn fundament. Het iswaar ik altijd op terug mag en kan vallen.

Wat zou je anderen mee willen geven rondom het onderwerp zelfliefde?

Liefde is wat jij bent, en wat altijd in jou heeft gezeten. Is er een plek in jou waar je dit zou kunnen voelen? Een deel in je lichaam waar je dit zou kunnen laten zijn? En kun je hier op dagelijkse basiscontact mee maken zodat jij dit kan vergroten. Jij bent liefde. Jij bent genoeg.

Close