Select Page

Retourbeleid

Retourneren

Jouw ontvangen string kan je helaas niet zomaar ruilen. Dit is ons beleid, omdat dit gaat om een hygiëne product. Mocht je maat niet goed zijn, geef het dan door voor de volgende maand. Vanaf de nieuwe maand krijg je dan een string met de nieuwe doorgegeven maat.  

Is jouw string kapotgegaan binnen 14 dagen? Dan kan je uiteraard wel retourneren. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Je krijgt dan een nieuwe versie van de ontvangen string. Lees hieronder meer over wanneer je wel kan retourneren. 

Wanneer kan ik een retouraanvraag doen? 
Is er iets mis met jouw string binnen onze garantieperiode? Dan krijg je van ons kosteloos een nieuwe string. Daar zijn echter wel regels aan verbonden:

Je kunt alleen een retouraanvraag indienen als je voldoet aan de volgende drie voorwaarden:
1: De string mag niet langer dan 14 geleden ontvangen zijn.
2: Er mag geen betaling openstaan.
3: Een eventuele voorgaande retouraanvraag moet afgerond zijn.
Je kan hiervoor een retour aanvraag indienen via info@yairalingerie.com.

Hoe doe ik een retouraanvraag? 
Heb je te maken met een kapot product, productiefout of verkeerde levering dan kun je een mail met foto’s ter ondersteuning sturen naar: info@yairalingerie.com.

Gaat je string binnen de garantieperiode van 14 dagen na ontvangst kapot, dan krijg je van ons kosteloos een nieuw exemplaar. Stuur hiervoor foto’s op naar info@yairalingerie.com om te laten zien wat er kapot is. Wij bekijken dan jouw retouraanvraag. 

Hoe stuur ik een string retour? 

Heb je een retouraanvraag gedaan en is deze goedgekeurd? Dan ontvang je automatisch van ons een email met de retourinstructies. Je kunt de string als volgt gratis aan ons retourneren:

  1. Verpak de string goed;
    2. Stuur het naar: YAIRA, Nervilijn 67, 2728 BJ, Zoetermeer; 
    3. Zodra we de verkeerde string hebben ontvangen, maken we de retouraanvraag compleet en ontvang je hierover een bevestiging via e-mail.

Houd wel rekening met een langere verzendtijd.

12 maart 2023

Close