Select Page

Gebruikersvoorwaarden

YAIRA biedt een unieke service voor iedereen die elke maand een nieuwe string wil dragen. Elke maand leveren wij een gloednieuwe string van topkwaliteit aan onze members.  

Membership 
1.1 Jouw YAIRA- membership wordt maandelijks voortgezet totdat het wordt opgezegd. Dit is echter wel afhankelijk van jouw gekozen abonnement. Je maakt eerst de 3 of 6 maanden af. Opzeggen gaat via ons mailadres: info@yairalingerie.com.

1.2 Je geeft ons toestemming om maandelijks je lidmaatschapskosten voor de komende maand af te schrijven via je betaalmiddel. Dit stopt uiteraard, wanneer jij jouw abonnement hebt afgezegd na de gekozen looptijd.  

1.3 Je krijgt elke maand van ons een string. Je kan dit model of de kleur niet kiezen. De maat kan je wel zelf aangeven.  

Facturering en opzegging
2.1 Membershipkosten. De membershipkosten van YAIRA worden maandelijks afgeschreven via het betaalmiddel dat is gekoppeld bij aanmelding. 

2.2 Afschrijving en levering. De lidmaatschapskosten van YAIRA worden afgeschreven voordat de string geleverd wordt. De afschrijving hiervan is altijd rond de 20ste van de maand en de levering in de laatste week van dezelfde maand. De eerste maand is het dus mogelijk dat er een langere tijd zit tussen de eerste betaling en de eerste levering. Bijvoorbeeld: je wordt lid op 2 juni en je hebt betaald bij het lid worden. Je ontvangt je eerste string in de laatste week van juni. Je tweede betaling is rond 20 juli en je tweede string ontvang je in de laatste week van juli. Etc.

2.3 Betaalmiddel. Om YAIRA strings te kunnen ontvangen, moet je een geldig betaalmiddel verstrekken. Dit kies je bij de aanmelding. Voor het gebruik en koppelen van sommige betaalmiddelen kan de aanbieder bepaalde kosten bij je in rekening brengen, zoals kosten voor internationale transacties of andere kosten voor de verwerking van je betaalmiddel. Lokale belastingen kunnen per betaalmiddel verschillen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de aanbieder van je betaalmiddel. 

2.4 Opzegging. Je kunt je YAIRA membership te allen tijde online opzeggen via info@yairalingerie.com. Dit kan echter pas als jouw looptijd van jouw gekozen abonnement is verlopen. Dit is afhankelijk van jouw keuze na 3 of 6 manden. Daarna is jouw abonnement maandelijks opzegbaar. Jouw abonnement loopt dus automatisch door. 

2.5 Wijziging. We kunnen ons membership en de prijs van onze service van tijd tot tijd wijzigen. Prijswijzigingen of wijzigingen in ons membership zijn echter pas 20 dagen na kennisgeving van toepassing. 

2.6 Gegevens verwijderen. Je kunt gebruik maken van ‘Recht van inzage’ om een overzicht te krijgen over welke persoonsgegevens wij van jou hebben vastgelegd. Je kan je gegevens wijzigen en gebruik maken van ‘Recht op correctie’. Neem contact op via info@yairalingerie.com als je hier meer over wilt weten. 

Retourgarantie
3.1 Als je string niet kapot is, maar niet naar je zin, kan je deze helaas niet retourneren. Dit vanwege de hygiëne rondom het product. En je bent akkoord gegaan met de voorwaarden van het abonnement, waarin specifieke voorkeuren niet passen bij het abonnement wat je elke maand een verassing stuurt.

3.2 Gaat je string binnen 14 dagen kapot (door normaal gebruik) dan krijg je van ons kosteloos een nieuwe string (hierbij moet je voldoen aan de voorwaarden om een retouraanvraag in te dienen, zie hiervoor het kopje 4.2. Voorwaarden). Je ontvangt alleen een nieuwe string door het indienen van een retouraanvraag via info@yairalingerie.com.  Stuur foto’s op om te laten zien wat er kapot is. Kom jij in aanmerking voor een vervangende string, dan wordt jouw aanvraag binnen twee werkdagen goedgekeurd. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via het mailadres dat is aangemaakt tijdens aanmelding. 

3.3 Voorwaarden. Je kunt alleen een retouraanvraag indienen als je voldoet aan de volgende drie voorwaarden:
1: De string mag niet langer dan 14 geleden ontvangen zijn.
2: Er mag geen betaling openstaan.
3: Een eventuele voorgaande retouraanvraag moet afgerond zijn. 

Algemeen
4.1 Leeftijd. Je moet minimaal achttien jaar zijn of meerderjarig in je provincie, regio of land om member te worden van het afsluiten van een membership bij YAIRA.

Overig
5.1 Toepasselijk recht. Deze gebruiksvoorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd overeenkomstig Nederlands recht. Deze voorwaarden vormen geen beperking van de dwingende rechtelijke consumentenbescherming die je mogelijk toekomt onder de toepasselijke wetgeving in jouw land. 

5.2 Klantenondersteuning. Als je meer wilt weten over onze service of als je hulp nodig hebt met je account, kun je het onze help en info pagina bezoeken. Ga hiervoor naar: FAQ. 

5.3 Van kracht blijvende bepalingen. Als een of meer bepalingen van deze Gebruiksvoorwaarden ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar worden geacht, blijven de geldigheid, wettigheid en afdwingbaarheid van de resterende bepalingen onverminderd van kracht.
5.4 Wijzigingen van de Gebruiksvoorwaarden. YAIRA kan deze Gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. We stellen je minimaal 30 dagen voordat dergelijke wijzigingen op jou van toepassing zijn, op de hoogte. 

5.5 Elektronische communicatie. We sturen je informatie over zaken zoals betalingsautorisaties, facturen, wachtwoordwijzigingen, wijzigingen van je Betaalmiddel(en), bevestigingsberichten en kennisgevingen) uitsluitend in elektronische vorm, via e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je registratie. Je gaat akkoord met het versturen van deze nieuwsbrieven door je aan te melden voor een abonnement. Zo houden we je op de hoogte wanneer nieuwe pakketjes weer komen etc.. Voor het versturen van de e-mails gebruiken wij een externe partner, Laposta, om deze mails naar jou te kunnen versturen. We hebben met hen een verwerkersovereenkomst getekend, zodat alles volgens de privacywetgeving verwerkt wordt.  

4 juni 2024

Close