Select Page

Over YAIRA

Wat is Yaira?

YAIRA is hét abonnement om jezelf of een ander te laten stralen! Elke maand een nieuwe, mooie string op je deurmat. Wie wil dat nou niet?

YAIRA [djai-ra] betekent stralend. En wanneer straal je? Als je lekker in je vel zit en je lief bent voor jezelf. Wij vinden dat mooie lingerie daarbij helpt.

Lief zijn voor jezelf is iets ingewikkelds. Als een vriendin een probleem heeft of te streng is voor zichzelf hebben we altijd wijze raad. Voor onszelf daarentegen is dat veel moeilijker. Zelfliefde kan je op verschillende manieren ontwikkelen. Kleine stapjes door eens iets positief over jezelf te zeggen of jezelf trakteren op een cadeautje. Een YAIRA-abonnement is perfect als herinnering aan jezelf om lief te zijn voor jezelf! Elke maand een mooie string op de deurmat met daarbij een kaartje met de wijze raad van de maand. Als het je een keer niet lukt om iets liefs over jezelf te zeggen dan helpt YAIRA je: you are beautiful, you are strong, you are worth it!

YAIRA ook leuk om als cadeau te geven

Een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een vriendin, je zus of je vrouw. De ander krijgt dan maandelijks een mooie, nieuwe string op de deurmat. Wil je iemand anders laten stralen met dit cadeau? Vul dan bij het invullen van het bezorg adres, de naam + het adres in van degene aan wie je het cadeau geeft!
Close